مجموعه فرآوری آبزیان بارفو، شما را به خرید بهترین محصولات فرآوری آبزیان بارفو  دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

میگو خشک صادراتی | موارد استفاده میگو خشک

آنچه در این مقاله می خوانید...

میگو خشک شده انجمادی (HS cod :03061321)میگوی خشک در آفتابمیگو خشک شده صنعتی
dried shrimps

میگو خشک صادراتی بسته به نوع مصرف و کیفیت درخواستی مشتری با یکی از روشهای خشک کردن انجمادی(Freeze drying) ، خشک کردن در آفتاب (Sun drying) و خشک کردن صنعتی (Industrial drying) تهیه می شود. هر کدام از این روشها مزایا و معابی دارد و دارای استاندارها و گواهینامه خاصی است که می بایست برای صادرات اخذ شود. موارد استفاده میگو خشک همانند میگو تازه فراوان است و علاوه بر مصارف شناخته شده میگو خشک تهیه شده بصورت آجیلی نیز مصرف می شود.

برای آشنایی با انواع مختلف میگو خشک و طرز تهیه انها با ما همراه باشید.

میگو خشک شده انجمادی

میگو خشک شده انجمادی (HS cod :03061321)

این روش نه تنها برای میگو بلکه برای انواع میوه ها و سبزیجات قابل استفاده است در این روش با استفاده از تکنولوژی خاصی رطوبت میگو یا سایر مواد فسادپذیر را بدون از دست دادن خواص و ارزش غذایی از ان خارج می کنند .میگو بدست آمده در این روش پفکی و بسیار لطیف است عمر طولانی دارد و در هنگام مصرف با اضافه کردن آب به حالت اولیه خود برمی گردد و به شکل میگو تازه در می آید. یکی دیگر از مزایای این روش کاهش وزن میگو بدون کم شدن حجم ان است که همین امر حمل و نقل این نمونه را در بحث صادرات ارزان و آسان تر می کند. از هر 9 کیلو میگوی تازه یک کیلو میگو فریز دراید شده بدست می اید.  بدیهی است که قیمت این نوع از میگو خشک بسیار بالاتر از سایر انواع آن است.

برای دین ویدئو مرتبط کلیک کنید

 

میگوی خشک در آفتاب

این روش قدمتی چند ده ساله دارد و از روشهای بسیار کاربری گذشتگان برای حفظ گوشت برای فصول کمیاب سال است. در این روش میگو ها بعد از پخت بصورت پوست کنده یا با پوست در معرض آفتاب قرار داده می شود و بطور روزانه زیر و رو می شود تا کاملا خشک شود. از هر یک کیلو میگو تازه 250 گرم میگو خشک شده pud بدست می آید. ارزان بودن، قابل دسترس بودن برای همه داشتن طعمی نمکی که امکان استفاده آجیلی را به مصرف کننده می دهد از مزایای این روش است. امروزه شرکت های بسیاری بزرگی در دنیا روی تولید میگو خشک آفتابی متمرکز هستند و با وجود ورود تکنولوژی هنوز این روش منسوخ نشده و طرفداران خود را دارد.

میگو خشک شده افتابی

میگو خشک شده صنعتی

مراحل طی شده در این روش همانند روش قبل می باشد با این تفاوت که به جای آفتاب از خشک کن های صنعتی بزرگ برای رسیدن به هدف استفاده می شود. تولید در حجم انبوه، امکان طعم دار کردن میگو (علاوه بر نمکی ،دودی، پاپریکا و ..) و داشتن ضریب بهداشتی بالاتر از مزیت های این نوع به شمار می رود. در سفارش این نوع از میگو شرکت های تولید کننده نوع میگو درخواستی،درجه شوری مورد نظر مشتری و بسته بندی های مورد تایید مشتری را جویا می شوند.

امروز علارغم وجود میگو خشک به عنوان یک کالای صادراتی در سبد محصولی کشورهای صادرکننده میگو اما همچنان میگوی خشک تولید شده در ایران به دلیل کم کاری تولید کنندگان برای دریافت مجوزهای لازم برای صادرات (گواهی غذا و دارو ،گواهی دامپزشکی) امکان صادرات ان فراهم نیست.

میگو خشک با کیفیت

مصارف متعددی برای میگو خشک وجود دارد مصرف به عنوان میگوِ پلویی، مصرف به عنوان آجیل میگو ، مصرف در تهیه فست فودها، تهیه پودر میگو به عنوان طعم دهنده های بسیار عالی برای مزه دار کردن غذاهای مختلف. لازم به ذکر است از انجا که میگوهای خشک با درجه شوری و خشکی متفاوت تولید می شوند بعد از چشیدن و تعیین نحوه مصرف می بایست میگو خشک شده در اب ولرم به مدت 15 الی 20 دقیقه قرار گیرد تا آماده به مصرف نهایی شود البته برای نمونه آجیلی این مرحله نیاز نیست چون با درجه شوری در حد چیپس نمکی تولید می شوند .

جهت خرید و فروش انواع میگو خشک با کیفیت عالی می توانید از بخش تماس با ما سایت به راههای ارتباطی ما دسترسی داشته باشید.

 

 

حسین ادیب فرد

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه فرآوری آبزیان بارفو، شما را به خرید بهترین محصولات فرآوری آبزیان بارفو  دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false” pink=”#

0

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.